Ondernemer

Laat de ogen van een leerling glimmen!

Voor u als ondernemers is het van belang te kunnen beschikken over voldoende instroom van goed opgeleide jonge talenten. Nu en in de toekomst!

Er is afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar de wijze waarop u kinderen en jongeren kunt bereiken op een leuke, maar bovenal effectieve manier. Wilt u weten wat er goed werkt, wat een jongere drijft als het gaat over beroepskeuze, wilt u aansluiten op een bestaande activiteit of zelf wat organiseren? Techniek=Troef en haar partners initiëren doorlopend activiteiten en projecten om de instroom van technische talenten te vergroten en hebben daarover de kennis in huis. Wij bieden u toegang tot deze kennis, projecten en netwerken zodat u nu kunt werken aan de toekomst van uw bedrijf.


Vragenloket

Techniek=Troef heeft een sterk netwerk waarin de kennismakelaar Technologie & Innovatie een belangrijke makel- en schakelrol vervuld. Heeft u vragen over het onderwijs, wat u als bedrijf zou kunnen doen of ziet u door de bomen het bos niet meer van de activiteiten, neem dan contact op met Henny Knechten de kennismakelaar Technologie & Innovatie Henny@techniekistroef.nl