Hoe kun jij de ogen van een leerling laten glimmenVoor u als ondernemers is het van belang te kunnen beschikken over voldoende instroom van goed opgeleide jonge talenten. Nu en in de toekomst!

Wist u dat 87% van de jongeren interesse heeft in techniek? Wist u dat slechts 25% van de jongeren aangesproken wordt door een leuke doe-activiteit? Hoe spreekt u die andere 75% dan aan? Begrijpt u eigenlijk wat een jongere drijft als het gaat over beroepskeuze?

Er is afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar de wijze waarop u kinderen en jongeren kunt bereiken op een leuke, maar bovenal effectieve manier. Wilt u weten wat werkt, wilt u aansluiten op een bestaande activiteit of zelf wat organiseren. Techniek=Troef en haar partners initiëren doorlopend activiteiten en projecten om de instroom van technische talenten te vergroten en hebben daarover de kennis in huis. Wij bieden u toegang tot deze kennis, projecten en netwerken zodat u nu kunt werken aan de toekomst van uw bedrijf.

Vragenloket

Techniek=Troef heeft een sterk netwerk waarin de kennismakelaar Technologie & Innovatie een belangrijke makel- en schakelrol vervuld. Heeft u vragen over het onderwijs, wat u als bedrijf zou kunnen doen of ziet u door de bomen het bos niet meer van de activiteiten, neem dan contact op met Henny Knechten de kennismakelaar Technologie & Innovatie Henny@techniekistroef.nlDelen