Werelden van Wetenschap & Techniek

Kinderen en jongeren enthousiasmeren voor de werelden van techniek, dat is waar Techniek=Troef voor staat. Dat doen we zodat enerzijds jongeren hun technische talenten ontdekken en kunnen kiezen voor een vak met toekomst. Anderzijds zodat ondernemers nu en in de toekomst voldoende instroom van goed opgeleid jong talent hebben.

Binnen het platform Techniek=Troef werken onderwijs, ondernemers en overheden in Noordoost Brabant samen aan doorlopende activiteiten en projecten voor kinderen en jongeren waarbij deze kunnen kennismaken met de werelden van techniek. Hierbij worden hun ouders niet vergeten. Middels de TechFinder aan de linkerkant van deze pagina kunt u direct zoeken naar activiteiten die het best passen bij uw vraag.

Techniek=Troef staat voor een professionele aanpak. We maken gebruik van kennis en ervaring die helpt om activiteiten en projecten niet alleen leuk, maar ook leerzaam en effectief neer te zetten. Wist u bijvoorbeeld dat er vier doelgroepen jongeren zijn die ieder hun eigen werkwijze vragen? En kent u de zeven werelden van wetenschap & techniek al?Delen